Büyü ve Sihir Tesirini Bozma Yöntemleri

Sihir yapılanın bir dostu dört metre ipe çözülmesi kolay 200 düğüm atar. Sihir yapılanın önüne bir çay bardağı su koyar ve sihir yapılan kişi düğümlü ipi eline alır. Besmeleyle ( Bismillahirrahmanirrahim )  Felak süresi okur ve ilk düğüme üfürür ve hemen düğümü çözer bu esnada, ' bana yapılan sihiri çözdüm' der. Akabinde Besmeleyle Nas süresini okur ikinci düğüme üfler. Hemen çözer ve 'bana yapılan sihiri çözdüm ' der .

Böylece Besmeleyle Felak - Nas sürelerini okuyarak bütün düğümleri çözdükten sonra ip hazır olan bardaktaki suda ıslatılır ve su içilir ipte ateşte yakılır. Ancak bu okuma sırasında aralıklarla bir kor üzerinde birer tatlı kaşığı üzerklik tohumu yakılarak buhur yapılmalıdır. Hasta daha bu esnadayken bile sihrin tesirinin büyük ölçüde azaldığını hisseder
dua

1-) SİRKE büyü bozmada çok tesirlidir.Bir şişe sirkenin içine yedişer Ayet-elKürsi,Felak,Nas ve Fatiha okuyarak içine üfleyin.Çeyrek çay kaşığı kadarını için(kana karışmalıdır)Bir su bardağı kadarını banya yaptığınız esnada başınızdan aşağı dökün.(Vücutta nadiren sinek ısırığı gibi ufak bir yanma olsa bile tamamen zararsızdır,zaten hemen sonrasında tekrar su döküneceksiniz)DAHA SONRA ,Kİ BU ÇOK ÖNEMLİ:Evinize gelen hemen herkesin rahatlıkla elini değdirebileceği her yeri sirkeyle ıslattığınız bezle silin.Domuzyağı yada okunmuş su gibi cepte kolay taşınan büyüler evinizde bir yere dökülmüş yada sürülmüş olabilir.(televizyon düğmesi,televizyon kumandası,masa ve sehpalar,koltuklar,kapı tutamakları,evin dış kapısının içi dışı ve EŞİĞİ,çay bardakları,son olarak odaların el değdiğince iç köşelerisirkeli suyla silinirse büyüyü bozar.Buna büyünün durumuna göre üç YADA YEDİ gün devam edilebilir.Daha iyi olur.Üç gün ideal.
2-)duş aldınız veya yıkandınız suya kovaysa kovaya nazar değmesin nazardan korunmak için metal parçası suya atılıyor ve muskadan büyüden korunmak için ise kovanın içine bir çay bardağı sirke döküp yıkanılacak..
3-)Efendimiz'e bir Allah dostu feryad ediyor. Ya RasulAllah, ümmetten büyüye karışmayan kimse kalmadı, herkes birbirine büyü yapar hale geldi, cin sürülerinden ümmeti kurtaramıyoruz. Allah Rasulü şunu söylüyor:
" Ümmetime benim hediyemdir: Şifa tesbihini çeken felah bulur, bundan başka çaresi yoktur: 1000 estağfirullah el azim,
1000 Allahumme Salli ala muhammedin ve sellim
200 Felak
200 Nas
200 Subhannalahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziim."
Şifa tesbihini her gün ikindiye kadar çekeceksiniz. Ve asla terketmeyeceksiniz. Belki bundan daha uzun tesbih çekmişsinizdir ama bu büyük bir tesbih olduğu için etkilidir. Cinli hastalra kendileri çekemeyecek halde ise bir yakını çekecektir her gün. Bu tesbihi çekmenizi cinler istemedği iiçin türlü bahaneler çıkarır, uykunuz gelebilir. Ama iyileşmek istiyorsanız. Ayrıca büyülerden korunmak istiyorsanız mıhakkak çikiniz,tavsiye ediniz. Başka çare aramayınız, büyüyü büyüyle yok edemezsiniz. 2 gün belkı rahat edersiniz, 3. gün daha beter hale gelirsiniz. Büyü yaptığınız kişinin vebalini ödeyemezsiniz.
Ayrıca her gün ikindi ile akşam ezanı arasında 3 cin suresi okuyarak cinleri etrafınızdan dağıtabilirsiniz..
Bundan başka çözüm yoktur. Allah cinlerin şerrinden, şeytanın vesvesesinden ve tuzaklarından, nefsimizin ve kötü niyetli insanların şerrinden ümmeti Muhammedi muhafaza buyursun.
4-)Bir bardak suya üç adet küpşeker atıp karıştırın.Ardından üzerine 7 ayet-el kürsi okuyarak her okuyuşta suya üfleyin.Ayetlerin nefesinize karışan kelimeleri suya değdiğinde su büyüyü bozacak enerjiyi almış olur.
5-)2 Yün iplikle(rengi mavi olursa her zaman iyidir,ince kalın farketmez) tıpkı boyunuzu ölçerken yaptığınız gibi ayaklardan başa kadar tam boy ölçünüzü alın ve ipleri aldığınız ölçüye göre kesin.Birinci ipe 41 Felak,2.sine 41 Nas suresi okuyarak,her okuyuşta bir düğüm atın.Ardından her birine 41'er ayet-el Kürsi okuyarak düğümleri çözün ve ipleri su dolu bir bardağa bastırın.Üç gün kaldıktan sonra bardaktan çıkararak yakın...(Bu rakamları 204'er kere okuyanlar da vardır,karar sizin)

dua0

4 Yorumlar

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

  1. Bunlar islamiyette var mı? Varsa kaynak nedir?Eğer yoksa işiniz zor

    YanıtlaSil
  2. Mahmud Efendi Hazretleri (Mahmut Ustaosmanoğlu )

    YanıtlaSil
  3. 4.madde şekerli suyu okuduktan sonra içicezmi napıcaz o suyu

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski