Yüzük Rüyada Görmek İmam Nablusi

Rüyada yüzük almak veya vermek arkadaşlığa işarettir.
Evli birinin rüyada yüzüğünü kaybetmesi veya bekar birine vermesi, eşiyle meydana gelecek huzursuzluğa işarettir.
Parmağında altın, gümüş,akik veya zümrüt yüzük gören kimse, servet ve itibar sahibi olur veya bekarsa evlenir.
Pirinç, bakır veya demir yüzük, kedere işarettir.
Mağribi'ye göre; parmağında demirden bir yüzük olduğunu görmek, kuvvete işaret eder. Eğer sarı bakırdan ise, alçak karakterli bir kişiden menfaat görür. Yüzüğünün iki parçaya ayrıldığını gören, kendi eşi ile aralarında ayrılık olur. İki taşlı bir yüzüğü olduğunu gören, mala mülke çok düşkün olur.
Salimi'ye göre, parmağına taktığı yüzük, her zaman taktığından başka ise, evlenerek bir çocuk sahibi olmasına delalet eder. Yüzüğünün kaşı kırmızı ise yüreği fesattır. Siyah ise çocuğu sefalet içinde büyür.

Bir mescitte namaz kılarken bir yüzük bulduğunu gören, iyi bir kadınla evlenir. Kendisine üzeri yazılı bir yüzük verildiğini görmek, dinde mekruh olan mala sahip olacağına işarettir. Yüzük kaşlı değil de çiçekli ise bu rüyanın sonu hayırlıdır. Kendisine altın bir yüzük verilir ve o yüzüğün üzerinde de taş olmayıp sadece nakış veya çiçek gibi süsler varsa, malından ve mülkünden bir şey eksilir veya işinden çıkarılır.

Yakut bir yüzüğü parmağına taktığını görenin eşi kız doğurur ve çocuk çok yaşamaz. Eğer eşi hamile değilse, hamile kalır, eğer rüya sahibi bekar ise, sokağa atılmış bir kız bularak onu evlat edinir. Yüzüğünün kaşını zebercedden gören çok yaşar. Altından burma veya zincir gibi bir yüzük taktığını gören, bir işe başlar fakat o işten zarar görür.
dua

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski