Salyangoz Rüyada Görmek İmam Nablusi

Rüyada salyangoz görmek tembellikle yorumlanır

Salyangozun kabuğundan tamamen çıktığını görmek, kişinin saklı sırlarını açığa çıkarması ile beraber; dürüstlük göstermesine de işaret edebilir. Salyangozun kabuğunu boş görmek; evlilik yapmamış kadın ve erkeği ya da cansız ahmak çocuğu simgeler. Rüyada bir yerde aşırı miktarda salyangoz bulunduğunu görmek, o senenin bereketsizliğine veya gelecek azaba işarettir.

Rüyada salyangoz görmek , rüya sahibinin işlerinde ağır ağır olsa da başarıya ulaşacağına delalettir. Salyangoz rüyası, sevdiği kimsenin duygularına karşılık vermesi anlamına da gelir. Rüyada salyangozun süründüğünü görmek, işlerinde yavaş olmak veya tembellikle tabir edilir. Salyangozun gidişi, uzun süre dinlenmeye de yorulabilir.

Rüyada görülen salyangoz kabuğu, salyangoz onun içinde olduğu ve dinlenmek istediğinde içine çekildiği için kişinin korunmasız olan evine delalet eder. Zira salyangoz kabuğu kaplumbağanın kabuğu gibi sağlam değil, hassastır. Salyangozun kabuğu bebeğin beşiğine de alamet olabilir. Salyangoz kabuğu ve her türlü kabuk, çirkin işlerini gizlemek ve gizli yönlerini açığa çıkarmakla da tanımlanır.

Salyangozun kabuğu, hamile kadın için doğumu simgeler. Bazen de salyangoz kabuğu insanlardan ayrılarak ibadet eden kimselerin mescitlerine veya zinadan olma çocuğa işarettir. Salyangoz gibi yerde süründüğünü görmek ise kişinin gücünün yetmediği bir zorlukla karşılaşacağını gösterir.


dua

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski