Nas Felak Sırrı Havası ve Faziletleri

MUAVVİZETEYN SÜRELERİ

–Sabah ve akşam bu iki sureyi okumaya devam eden kimse, cin, ins ve şeytan şerrinden , sihir ve nazardan ve her türlü zarar verici şeyden emin ve mahfuz olur.

-Bir zalim cebbarın nezdine girmeye veyahut, ekabir ve amirlarden birinin huzuruna girmeye mecbur olan kimse , oda kapısına girerken(Felâk ve nas ) sürelerini okuyarak girerse , orada hiçbir fenalığa maruz kalmaz ve hiçbir fenalık ve kötülükle muamele görmez.

–Bu iki sure-i şerifi bir kağıt üzerine safran ile yazdıktan sonra muşambaya sararak küçük çocukların boynuna takılırsa , cin tasallutu, evham ve haşarattan korunur.

–Hakkında sihir yapılmış kimseyi , o sihirin etkisinden kurtarmak murad edildiğinde, kendisi veya vekil tayin ettiği bir zat,sabaha karşı abdest alıp, kıbleye yönelip diz üzerine oturarak ve sihrin bozulmasına niyet ederek, bu iki sure i şerifi 1000 defa okuduktan sonra bir kağıt üzerine besmele ile beraber yazsın. Sonra bir muşambaya sarıp üzerinde taşısın. İnşeallah mevcut olan sihir bozulur ve o kağıt üzerinde oldukça, bir daha sihir ve kötülük ona tesir etmez.

–Ruhani marazlardan biri ile illeti olan , marazlı bulunan kimsenin üzerine tam bir itikat ile yedi gün, bir biri ardınca 21 defa Muavvezeteyn süreleri okunur ve bir kase içersine iki sure-i şerif yazılır ve üzerine su konularak hastaya içirilirse inşeallah hasta sıhat bulur.

dua

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski