ALLAH (C.C) EL MUSAVVİR ismi Sırrı ve Faziletleri

Ya Musavvir ismini zikreden başladığı işte başarılı olur, geri kalmaz ve yaptığı iş bozulmaz.

Sanatkarsa sanatında başarılı ve üstün olur.

Ya Musavvir ismini 365 defa hergün okuyan ruhanilerle irtibata geçer.

Ya Musavvir ismini zikreden sıkıntılarından kurtulur, çocuğu ahlaklı olur.

Günde 336 adet okuyankişi düşmanını dost yapar. Bir istek veya arzu için okunursa okuyanınarzusu gerçekleşir.

EL-MUSAVVİR, ismini belirtilen miktarda ve sağlam bir niyetle okuyan kimse dilediğini rüyasında görür.okumaya gece herkes yattıktan sonra yapmak gerekiyor.Önce 1000)bin) defa” Kaf,Ya,Ayn,Sad,” sonra da 3360 defa “YA MUSAVVİR” okumak lazım.Ayrıca bir defada istediği kişiyi göemezseniz.Üç,beş,Yedi defa tekrar etmek gerekiyor.

Bu ismin en büyük Özelliklerinden biri de tıbbın dışındaki nedenlerden dolayı çocuğu olmayanlara yaydalı olması ve bu ismin hürmetine Yüce Allah’ın çocuk ihsan etmesidir.

Havas alimlari “çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup,iftar anında 21 kere “YA MUSAVVİR”ismini zikrederse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder.Erkek üç gün oruç tutup iftar anında 21 kere bu ismi bir bardak suya okuyup üflerse ve içerse, Yüce Allah bu ismin geregi olarak o erkeğe çocuk ihsan eder.” demişlerdir.

Bu ismİ zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi,yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir.havas Alimlerine göre daha kolay ve daha çabuk bir irtibat için “YA HALIK,YA BARİ,YA MÜSAVVİR” isimlerinin birlikte okunması tavsiye edilir.
Bu ismi şerifi her Cuma günü 100 defa okumaya devam etseler, ehli hakikat olurlar. Ölünce kabrine nur dolar. Eğer bir hafta oruç tutup abdestsiz yere basmadan her gün bu ismi şerifi aded gözetmeden okusalar Hakk teala o kuluna ta ölünceye kadar meleklerini dost eyler Hergün 2802 defa okumaya devam etseler acayib havvaslar zuhur eder. dua

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski