Çalınan, Unutulan ve Kaybolan Şeyi Rüyada Görmek İçin

YÂ GAYYUMU FE LÂ YEFÜTÜ ŞEY’ÜN MİN İL-MİHÎ VELÂ YEUDÜHÜ
dua

İlâhî isimlerden bir ism-i şerifde «El Kayyum» dur. Gökleri, yeri ve her şeyi yerli yerinde tutan demektir.

Mânâsı:

Ey vücudu zâtı hakıkıyesi ve kemâli sıfa-tiyesi ve efâliyesi ve evsafı zâtiyesi kendi zâtıyla kaim ve celâl zâtiyesi kaim bizzat olan Allahım! Bütün âlemler İçinde bütün mahlûkatın mesalihi sûrî’lerini ve umuru mânevilerini tedbir etmekde ününden bir şeyin zerresi fevt olmaz.

Eğer bir kimse rüyasında haber almak ister ise her türlü haberi almak
için En-am suresinin 103 numaralı ayetini 21 defa okur ise canlıdan veya
cansızdan rüya yolu ile haber alır..
{şemsül maarif}


Eğer bir kimse bir şey kaybetmiş olsa ve ne olduğunu, kimin aldığını bilmese Pazartesi gecesi bu ism-i şerifi 121 defa okusa o kaybolan nesnesi niyetine.. Ve yatıp uyuşa; ruhanîler tarafından buna rüyasında yahut uyanıklığında bir belirti yahut haber verilir. Veya çalan kimsenin suretini buna açıkça gösterirler

• Bir kimse bir şey kaybetmiş olsa; bilmese ki ne oldu? Ve nereye gitdi? Bu niyet ile bu ismi (duayı) 120 defa okuyup yatmalıdır. Rüyasında kaybolan şeyinin ne olduğunu ona haber verirler. Eğer çalınmışsa gösterirler.

• Yine bu duayı okuyup avucuna üfürse; eğer eve hırsız girmişse ayağı bağlanır, çıkamaz

Cenâb-ı Şeyhül Ekber Muhyiddin Arabi (K.S.) Hazretleri buyurur ki:

• Bir kimsenin tabiatında nisyan yani unutkanlık galebe etse ve umuru eşyada idrâki merama kudreti olmasa ve bir şeyi hatırında tutmak hususunda güçlük çekse; nice kere tekrar ettiği halde hıfz edemese; her gün günde 27 şer kere olmak üzere 40 gün bu ismin zikrine devam etmelidir. Şu şartla ki; niyet-i sâdı-ka ve taharet-i kâmile ile bir hâlî (tenha) mekânda hakka tam teveccüh ile zikir etse Allah Teâlâ bu ismin nuruyla gönlünü nurlandmr ve artık o kimse unutkan lık hastalığından emin olur. Her hususda kolaylıkla hıfz ve idrâkine kuvvet gelir. 

Kim ki !

Bir şeyini eşyasını kaybeder, yada bir yakını kaçar gider, ve yahutta bir hayvanı kaybolursa. Veya iki kişi arası açıksa onların hayr üzere kavuşmasını isterSe;

Cuma günü sekiz rekat KUŞLUK namazı kılsın. Selamdan sonra kalkmadan 3 defa DUHA suresini okusun ve ardından aşağıdaki duayı yedi defa yapsın. Tez vakitte hayr ise yitiği bulunur kaçan ele geçer. Kavuşma oluşur. Biiznillah.æ.

Ya Cami’u’l-acaibi, Ya raddu külli gaibin, Ya Camiu’ş-şettati, Ya men mekalidü’l-umuri biyedihi ecmi’ ala dai’ii ev ecmi’ dAi’ (kayıp ismi) aleyhi la cami’u lehü illa ente.”””

Not: Eğer kavuşma manasında uygulamak isterseniz. (Kayıp ismi) olan yerde kavuşacak kişilerin ismini söyleyin.

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski