İnsanların Hataları ve Cinlerin Rahatsız Etme Nedenleri

Yaratilanlarin En Yücesi Olan İnsanoğlu Kendi Mahiyet Ve Değerini Bilmeden Bile Bile Çok Hata Yapiyoruz.Tek Sebebi İnandiğimiz Dinin Tam Anlami İle Kanun Ve Yasaklarini Bilmemekten Kaynaklaniyor.Yazdiğim Hatalari Okuyanlar Bana Çok Hak Vereceklerdir Ve Etrafinda Yaşarken Yapilan Hata Sonucu Meydana Gelecek Olumsuzluklari Onaylayacaklardir. Bize Yazilarimizdan Dolayi Dua Edin . Sakaleyn Arapoğlu Hüseyin;


Besmelesiz eşi ile yatan ve ilişkide bulunanlar; evet böyle bir girişimde bulunan insanin eşi ile bizim düşmanimiz olan cinler ve şeytan ilişkiye girer.ileriki safhalarda meydana gelen olaylar ise doğacak çocuk veledi zinadir laf söz dinlemez ve allaha hiç bir yakinliği olmaz.tedbir alinmalidir çok mühim bir vakadir kiyamet veledi zinalar yüzünden kopacak çünkü ne olduğunu bilmediğin mezihetsiz insanlar töreyip nifak çikaracaklardir.

Cenabet gezenler abdest almayanlar; rabbim muhafaza eylesin cinsel ilişkiden sonra ve daha bir kaç türlü alinmasi gerektiren şartlardan dolayi abdestsiz gezenler var. bu insanlar her an tehlike ile baş başadir.çünkü abdestsiz gezenler allahin rahmetinden mahrum kalmaktadirlar.rahmetten mahrum kalanin başinada her türlü müsibet gelir.

Ters ilişki yaşayanlar; allahin reddettiği ve resulullah efendimizin üzerinde durarak belirttiği bu olay çok yayginlaşmiştir.yasak olan ters ilişkileri yapanlar her zaman cinli saldirisina ve şeytan tasallutuna maruzdur.karşilaşmiş olduğum en çok mevzulardan bir tanesidir.allah yardimcimiz olsun kari koca arasinda dahi çoğalmiştir.allahi ve kendini seven yapmasin.

Doğum yapan kadinlar ve sahipleri; çok dikkat edin doğum yapan kadinin yanina her insani almayin lohusanin yanina cenabet biri gelirse çocuğa marazlik gelir nasibi kismeti bağlanir çocuk durmadan ağlayabilir ve meme tutmayabilir.

Kari koca arasinda nikah akdi bozulanlar;nikahlari bozulacak vaziyette birbirlerine ters olan ve nikahi zedelenenler çok tehlikededir bu vukuyu firsat bilen cin ve şeytan düşmanlarimiz istila savaşina kalkişirlar, genelde eşler çok zitlaşirlar ve birbirlerini değişik simada görürler gicik kaparlar boşanmalar baş gösterir.

Pis süt emzirme; ilişki sonrasi hemen abdest alinmalidir, eğer abdest alma olanaği yoksa meme islak bezle besmele söylenerek silinmeli veya yikanmalidir.cenabet iken genellikle çocuk emzirmeyin çocuğun kalp gözü kapali olur bazende çocuk ekseri zail akil olur yani laf söz dinlemez hal alir büyüyünce zorluklar çeker.

Adetli ve nifasli kadinla ilişki kurmak; bu ilişki dinen yasaklandiği halde haz haline veya yanliş yapanlara tavsiyem çok büyük hatadir.harama helal gibi davranma sonucu bütün düşmanlarimizin dikkatlerini üzerimize çeker ve allahin rahmetinden mahrum kaliriz.yapanlar şeytanin pençesine düşmekle baş başadir.

Çocuğa bir başkasinin meme vermesi; yeni doğan veya emzikli çocuğa şaka dahi olsa meme emzirme girişiminde bulununca o sabi sübyanin manyetik alanini genişletme durumuna geçilir. musallat olan mirler çocuk ile beraber büyürler. büyüyen şahis ilerde laf söz dinlemez ve hayati bencil olarak yaşarlar. bu olayda şeytanin işine gelen en güzel durumdur.

Duasiz ve destursuz yerlere girmek; iş yeri olsun , tuvalet, banyo, mezarlik,türbe,cami gibi vs yerlere girerken çikarken her zaman dua_ destur veya selamla girilip çikilmalidir. alemi yaratan rabbim boş yaratmadi hem haberli hemde korumali hayatimizi yaşamaliyiz. her an zarar vereceğimiz bizim göremediğimiz zuhuratlar ve zatlarla karşilaşabiliriz.

Suyun yüzüne işemek; birikmiş olsun,akarsu , deniz, havuz hangi halde olursa olsun suya bilinçli veya bilinçsiz bevletmek veya işemek bizi tehlikeye sokan durumlardan bir tanesidir. sudan faydalanma esnasinda cin , evliya, melek vs yaratilanlar insanin bu hakaretini görürse zarar verirler

Sicak su serpmek; suyu sepme esnasinda cinlerin ya kendine yada çocuğu,eşi gibi yakinlarina zarar verme durumunda insanlara çok zarar verirler. birde müslüman veya melekut aleminden birine zarar verirsen felç kalma olanaği daha fazladir.

Uygunsuz vaziyette abdest bozma; allahin huzurunda, namaz kilarken, camide , kuran okurken, ezan dinlerken, kabede vs dinimizce kutsal sayilan yer ve mevzularda abdest bozmamaya çaba göstermeliyiz.bozulunca tazelemeli veyaibadeti terk eylemeliyiz.

Yatarken kendimizi koruma altina almamak; uyku haline geçmeden önce okuyarak ruhumuzu ve bedenimizi allahin koruma merhalesine emanet ederek uykuya dalarsak şer olan her hal ve durumlardan korunuruz. okunan ayetlerle allah cc tarafindan bir zirh içerisine alinmiş gibi şeytanlarin şerrinden korunuruz.

Soğan, sarmisak veya yeşilliklerden yakmak; cinlerin sevdiği bilinen soğan sarmisak ve yeşillikleri yakmak tehlike arzeder yakilanlarin başinda toplanirlar bir nevi nefisleri siner,elde edebilmek ve faydalanabilmek için zarar ve saldiriya geçebilirler.birde sahiplendikleri bir malzeme varsa elinden alinmiş hissi ile intikam güderler.her işi besmeleli yapin.

Küfür etmek; yerli yersiz zamanlar diliminde dini vecibe veya şahsiyetlere küfürde bulunmak tehlikelidir.küfür esnasinda allahin rahmetinden mahrum kalma olanaği bizi her şekilde perişanlatir. bazi karşilaştiğim olaylar karşisinda müslüman cinler tarafindan küfür eden kişi çarpilarak ağzi gözü eyilmiş bir vaziyette karşima çikti.

Avret mahaline dikkat etmeme;en tehlikeli durumlardan bir tanesi insanin avret mahalinin dini vecibeler dahilinde örtülü olmamasidir. nasil bir insan çiplak kişiye bakinca iştahi kabariyor ise bize her an hükmedebilecek cinler bizden on kat daha iştahla saldiri haline geçiyor.onlar bizi görüyor fakat biz onlari göremiyoruz.

Büyü yaptirmak; her ne amaçla olursa olsun ister hayir ister şer durumlarda kendi pis nefsimizin isteği üzerine bazi şeyleri kazanabilmek için büyüye baş vuruluyor. bu olay karşisinda büyü yapilinca her durumumuzu firsat bilen kafir cinler olaya vakif olup insanlara musallat oluyorlar.allah rizasi için büyüyü silin aklinizdan yapan ve yaptiran allahin rahmetinden mahrum kalacaklar. kendimizi rabbimizin müktesatina teslim edelim her şerde bir hayir vardir.


Üzüntüye kapilmak; allahin başimiza yazmiş olduğu kader safhalarinda can sikici vukularda fazla üzüntüye düşmek insanin manyetik alanini genişletir ve cinlere gel çağrisi verilir çok temkinli olmamiz lazim aklimizi yitirebiliriz.üzülerek allaha asi olmuş oluyoruz onun için şükürü elden birakmayalim.


Cin çağirma işlemleri uygulama; besmele ve üç ihlas bir fatiha okuyarak ey ruh davetime icabet edin veya ey cin bana yardim et diye nidada bulunarak çağirma yaparlar. zannedecekleri şey kendilerine hakikaten yardim edecek . ne alaka gelen cin insanla girgir geçecek ve daha sonra gönderemiyecek ve insana musallat olacak. rahatsizlikla bir hafta sonra uykusuzlukla başlar.


Ani anda sevinç yaşama; bir insan ani bir anda fazla sevinince dimaği oynar ve bunu firsat bilen cinler yanaşir. heleki sevinç esnasinda fazla hoplama bağirma aninda dikkat çekilir.kiskançliğindan dolayi zarar verir.


Yanliş ibadet şekilleri; kendi kafasindan veya bir söylentiye rivayeten güneşe karşi oturup zikir çekme,kurani alttan yukari doğru okuma,işiklarla ve ateşlerle dans ederek, tütsü kullanarak,bir şeyler yakarak güç kazanmak için değişik şekillerde ibadet ederek değişik istemlerde bulunarak işlem ve eylem yapanlar muhakkak cinlerin esareti altina girer.


Lohusa halleri; kadinlar lohusa halinde iken yaninizda refakatçi bulunsun yada durmadan allahi zikredin ezberden ayet okuyun.yoksa kiskançliğindan evde kalmiş,evlenememiş,çocuk doğuramayan çirkin,bunamiş, ihtiyar,dinsiz olan cinler ya öldürmeye yada rahatsizlik vermeye gelirler. daha sonra rahatsizliklari artirarak istila etmeye başlarlar.


Büyü yapanlar; allahin rahmetinden uzak kalmanin sebeplerinden bir tanesi olan büyü yaptirma işleminde arkadan yapilan bütün büyülerde iyilik için dahi yapilmiş olsa kafir cinler devreye girer ve insanlarin hayatini belirli bir süre sonra karartirlar. cinler bu firsati çok kolay ve kendilerine bir çağri gibi yol tutup insanin manyetik alanini her şekilde kullanirlar.büyü yapilan kişide muhakkak cin tahakkuku ve saldirisi vardir.cin tahakkuku ne isteniyorsa o işlem üzerinden insanlarin düşünce sistemini konturol altina almaktir.


Mezarlik ahlaki; mezarlikta dolaşirken çok temkinli olmamiz lazimdir.biliyoruz ki mezarliklarda mekan edinmiş cinler ve kabileleri var veya onlarda ziyaret mahalinde gelirler.abdestsiz, cenabet, adetli yani dine aykiri bir şekilde gitmek çok tehlikeli ve caiz değildir. mezarliklara saygili davranmak çiğnememek ve sesli ağlamamak gerekir.


Nikahlanmadan önce ilişkilerde; resmen açiklama yapmadan ve kimse bilmeden gizli ilişki kurup sonrada evlenen kişiler her zaman tehlikededir. daha sonra kari koca arasina soğukluk düşer ve ayrilmalara kalkarlar. nefsani yönden bizede yokmu diye saldiran cinli insan hakkinda orta mali zannederek saldirir. dikkat ederseniz zina yapan kadinlarin cemalleri hep kararir. toplumdan uzak ve soğuk cemale bürünür


Cinsel doyumsuzluk; girmiş olduğu ilişkilerde yapmiş olduğu ilaç_ sivi_ters hal ve hareketler dimayi yerinden oynatir ve fazla isteğe yol açar bu haller insanin manyetik alanini genişletir ve sapkinliklar yol açar. ahlaksizlik haller cinlere bir çağri zilidir tehlikesi fazladir. bu hallere maruz kalanlar asla kopmuyacak derecede rahatsizliklar yaşar ve ölümle sonuçlana bilir.


Korkutma halleri; şaka veya gerçek olsun insani habersizden korkutunca birden meydana gelen boşluk alani cinlerin vücuda yerleşmesidir. hizli akim olan korku insani depresyona sokar en çok bu halde iken beyin devre dişi kalir. yerleşme gerçekleşirse insan o korkuyu atamaz ve cinler vücuda her konuda hükmederler.


Eşlere baski yapma; kari koca arasinda erkeklerin kadinlarina her yönden baski yapmasi kadinlari sikintiya düşürür. sikintiya düşen elini her şeyden çeker isyan duygusu çoğalir bu halde aklindan geçenler bir çağridir. ileriki zamanlarda musallat hali zuhur eder ve delirme halleri baş gösterir.


Karanlik yerler;genelde insanin korktuğu ve ürperdiği zaman karanlik ve boş alanlardir.karanlik yerlerde göz görmediği için kalp paniğe düşer allah zikri akla gelmez kendini o halden kurtarma hissine kapilir. fazla üzerine korku gelince vermiş olduğu tepki ve düştüğü hal sonucu cinlenir. karanliktan daima korkar işik yakarak yatmalar başlar. önüne geçilmeli ve korkana okunmalidir.karanlikta fazla dolaşmayin


Bağirarak konuşup küfür halinde; yüksek ses dikkati çektiği gibi birde küfürle konuşan zaten en büyük tehlikededir. imanin gidişine sebep olan küfürden sonra insan zaten şeytaniyete teslim olmuştur. bu halde iken allahin rahmetinden mahrum kalinir. rahmetten uzaklaşan her işinde zulmanileşir böylece en kötü haldedir ve istila olur.


Sarhoş haller; insan almiş olduğu dişardan vücuda bir madde ile sarhoşlaşir. bu halde insan iki yönden manyetik alani geniştir, birincisi uyuşuk haldedir ne yaptiğini bilmez, ikincisi düşmüş olduğu durum ile günahkar ve rahmetten uzaktir. bu hale düşenler çok tehlikededir. allahi kizdiran hakikaten işi zordur şeytan tasallutundadir.


Peygambere saygisizlik; peygamber allahin vekilidir ona yapilan saygisizlik rabbimize olmuştur. biz şahsimiza birine vekil gönderip bir şeyler istesek gidilen şahis kötü tevazu ile bizim vekilimizi kovalasa bozuluruz demi??? işte vuku allahin sevdiği resulune yapilan saygisizliktan dolayi rahmetten uzak kaliriz. durum sonucu şeytan ile mücadele başlar.

Cenabet ve adetli iken tiraş olma ve sakincali haller; vücud pis iken önce abdest alin ve öyle tiraş olun.banyoda bile avret yerini tiraş etmeyin abdesti alin sonra işlem yapin.pis hallerde iken ibadete yaklaşmayin. kutsal değerlere önem gösterin.bir anda nerden geldiğinizi bilmeyecek şekilde çarpilma ve cinlerin saldirisina maruz kalirsiniz. temizlik halinde insan her zaman koruma altindadir.


Rüya hissiyati gibi hayallerle cinsel ilişki; insan hayal ederek cinsellikte haddi safhalara bürünür ve el ile veya değişik şekillerde boşalma hal ile hareketlenmelerde bulunur bu an cinlerin çok hoşuna giden hallerdir.rötgencilik yaparken dayanma gücü azalan mantiksal bütünlüğü olmayan cinler kendi aleminden insan alemine hemen zuhur ederler. bizlerin bile izleme olayinindan sonra şirazeden çikma durumumuz çok tehlikelidir.saldirgan ve terbiyesiz bir hale gelebiliyoruz. hayvanlara dahi cinsel ilişki sapkinliği yapiliyor veya ayni cinsten erkek erkekle kadin kadinla ilişkiye giriyor çok tehlikedeyiz.allahin reddettiği ilişkiler kurmak rahmetten mahrumluktur.


Yikanmayi terk etme; yikanma ve abdest alma olayini kasden erinme veya inanmiyarak terk eden insanlar çok. genelde cenabet geziyorlar. cenabet insan allahin rahmetinden mahrum kalir hiç bir işi rast gitmediği gibi şeytan ile iş birliği içinde olur. şeytani duygu ve düşünceler nefsine hoş geldiği için uygulamaya tez geçer. böylece manyetiği ele geçirilmiş insan çok zor durumdadir.


Alime küfür etme; dini bilgisini aktaran hak yolunda hizmet veren kişilere küfür etmek çok tehlikelidir.kendi şahsimiza namaz kilmayi bile içimize sindirmediğimiz halde hak yolunda çalişip allaha yakin olan kişilere küfür etmek durumumuzu değiştirir.farkinda olmadan çarpilir veya istila oluruz.


Kasten ibadeti terk etme; düşüncemiz ne olursa olsun başlamiş olduğumuz ibadeti bile bile terk ettiğimizde allaha küfür etmiş oluruz. bu hal rabbimizin rahmetinden bizi mahrum birakir. mesela oruçlu iken bozmak, namazi yarida birakip kilmamak gibi durumlar bizi uçuruma sürükler.


Zina yapip eşi ile ilişkiye girenler; genelde zina yapan kadinlarin üzerinde feriştah musallati bulunur, böyle iken bunlarla ilişki kuranlar aldiklari pisliği eşlerine aksettirirler. pek fazla oluşan zina halleri aileye bir bulaşiktir.düzeni bozar, aile arasinda soğukluk olur ve cinler temiz aileyide ele geçirebilir.


Kurana küfür; okuma esnasinda veya içindeki kanunlari kabul etmeme durumu insani çok değişik hallerde uçuruma götürür.rabbim ne gönderdi ise insanoğlunun iyiliğinedir. kuran bizzat allahin kullarina emri ve yasaklaridir.bizimle konuşup kelam eden rabbimizin sözüne yalan dersek halimiz nice olur. kimin sözüne gidersek ondan yardim dilenelim. bizi bir kişi yalanlasa sonrada bizden yardim dilense o kişi bizden faydalanamadiği gibi birde azar işitir.
dua

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski