Necm Suresinin Sırrı Havası ve Faziletleri

NECM süresini , yirmi bir kere okuyan , matlup ve maksuduna nail olur.

Kim Necm sûresini okursa, Mekke’de Muhammed’i (aleyhisselâm) tasdîk ve inkâr edenlerin adedidin on katı sevâb verilir. (Hadîs-i şerîf-Kâdı Beydâvî Tefsîri)

Ruhsal yönden sıkıntıdan kurtulmak isteyen veya hafızasının daha kuvvetli olmasını isteyen kişi, okunduğun Allahın izniyle bu sıkıntılardan kurtulur.

Bir kimse peşinde koştuğu, bir türlü erişemediği şeyin elde edilmesini, korkulan şeyin gitmesini,gam,sıkıntı,bunalım ve kederlerin giderilmesini,zulümden,iftiradan kurtulmasını,düşmana karşı yardım bulmasını,borcunu ödemesini,hastanın şifa bulması ve benzeri hususların gerçekleşmesini şeriatın emrettiği ve uygun gördüğü ölçüde arzu ediyorsa, Necm suresi-58.ayeti 1153 defa Halis ve istediği şey doğrultusunda, gönlünü de allah c.c vererek,peygamber efendimizden şefaat dileyerek,meşayıh kiramdan ervahından medet umarak gündüzleri ve geceleri (en müsait saat teheccüd saatidir)okuyarak,hiç şeksiz ve şüphesiz muradına kavuşur.

isteğin, arzun,idealin,aşkın,muhabbetin,iş ev araba, rızık genişliği,makam ve mevki sahibi olma isteğin,bir yere nakil veya naklini engellemen,Düşmana galip gelme,

Hak eden zalimin helâkı veya ıslahı,zinadan,içkiden,ve haramdan vazgeçirme.gibi..bir çok isteğin ne ise yerine gelene kadar,(en azından üç gece devam edilmelidir.)kısa zamanda bi iznillahi te’ala dileğin matlubun inşallah kabul olur. Her isteğine kavuşursun bi iznillahi te’ala.

Tembellik İçin Okunulacak Ayetler :

Necm Suresi 39. Ayet :
Ve gerçek şu ki, insan için çalışmasından başka bir şey yoktur.
وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى
Ve en leyse lil insani illa ma sea.

Necm Suresi 40. Ayet :
وَاَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرٰىۖ
Ve enne sa’yehu sevfe yurâ
Çalışmasının karşılığı da yakında kendisine gösterilecektir.

Necm Suresi 41. Ayet :
ثُمَّ يُجْزٰيهُ الْجَزَٓاءَ الْاَوْفٰىۙ
Śumme yuczâhu-lcezâe-l-evfâ
Sonra ona emeğinin karşılığı tastamam ödenecektir!

Önce niyet edilir. 1 bardak suya 11 Tane İnşirah Suresi, 21' er Tane Necm Suresi 39, 40 ve 41. Ayetleri okunur. Suya Üflenir ve içilir. Bu uygulamaya enaz 21 gün devam edilir. Sayılar ve okunacak gün sayısı fazlada olabilir.
dua

3 Yorumlar

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

  1. HARİKASİNİZ ALLAH HER DAİM MUVAFFAK Eylesin

    YanıtlaSil
  2. Her daim muvaffak ve mülayim olun iyiki varsınız en güzel duygular sizinle olsun.

    YanıtlaSil
  3. Harikasiniz birtanesiniz her daim başarılı ve mutlulukta kalın

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski