Vücutta Değişiklik Rüyada Görmek İmam Nablusi

Kendisini, genç ve dinç veya orta yaşlı ve kuvvetli olduğu halde, rüyada çok ihtiyar görmek, dinde iyileşmeye, değerinin artmasına, şerefinin fazlalaşacağına, ihtiyar olduğu halde rüyada kendisini genç görmek bu rüyanın aksine yorumlanır.

Bir madene veya kullanılan bir eşyaya dönüştüğünü görmek, fayda görmeye; kurbağa olduğunu görmek, ibadetle meşgul olmaya; maymun ve benzeri bir hayvan olduğunu görmek, Allah Teala Hazretleri'nin gazabına işarettir.


Rüyada kadın olduğunu veya kadın cinsiyet organlarına sahip olduğunu görmek, alçaklık, hakaret ve darlıktır. Eğer bir davası varsa düşmanı ile sulh olur. Bir kadın kendisinin erkek olduğunu, erkeklik organı gibi bir şeyi olduğunu ve sakalı bulunduğunu görse, eğer oğlu varsa yaşadığı yerin büyüğü olur. Eğer hamile ise erkek çocuk doğurur, eğer değilse hiç çocuk doğurmaz. Bazen bu rüya kocasına, babasına, kardeşine nisbet olunur. Bir kadın erkek olup kadınlarla münasebette bulunduğunu veya evlendiğini görse, hayır ve şerefe, paraya ve rızka sahip olur.


Rüyasında bir kadının erkek olup, bir kadınla ilişki konunda onunla evlendiğini görmesi şaşılacak bir şeyle karşılaşacak demektir. Kendisine bir hayvan kuyruğu, boynuz, tırnak olduğunu veya hortum bulunduğunu görmek hayırdır. Kuş gibi kanatlı ve tüylü olduğunu görmek kıymetinin artmasına, hayra delalet eder. Kuş olup uçtuğunu görmek üç şekilde yorumlanır: Yolculuk, bir işin hemen olması, ibadet.

dua

Eti yenir cinsten bir hayvan olduğunu görmek, musibettir. Rüya sahibi memur ve işçi ise işinden atılır. Bir rivaayete göre, halk arasında kötü tanınır. Deve, koyun, sığır ve benzeri eti yenen bir hayvana dönüştüğünü görmek, hayra delalettir.


Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski