Çanta Rüyada Görmek İmam Nablusi

Rüyasında bir seyahat çantası gören yolculuğa çıkar. Çanta satın alan, dostlarından acı sözler duyar. Rüyada çanta satmak, ağrılardan kurtulmayı ifade eder. Yırtık çanta, ayrılığa; eski çanta, tehlikeye; gümüş çanta ise sıkıntı ve kedere yorulur. Çantayı bir yerde unutmak, evini veya işini değiştirmeye; çanta kaybetmek ise dertlerden kurtulmaya işarettir.
Deri bir çanta görmek, ev içindeki dargınlıkların tatlı bir şekilde sona ereceğine; kumaştan yapılmış bir çanta görmek bazı dedikodular duyup üzüleceğinize delalet eder.

Çantasına para koyduğunu görmek, banka hesabının çoğalacağına; çantasını kay bettiğini görmek, banka hesabında parasının azaldığına; çantasını kaybettiğini ama birkaç gün sonra bulduğunu ve sevindiğini görmek, satışa çıkardığı bir malından yüklü bir para alacağına delildir.

Elindeki meşin çantasının birden bire bez çanta haline geldiğini görmek, dostları tarafından zarara uğrayacağına; aslında bez olduğu halde elinde birden bire deri çanta görmek, bu rüyanın aksiyle yorumlanır.
dua

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski