Cam Rüyada Görmek İmam Nablusi

Rüyada görülen camın azı ve çoğu, geçici bir üzüntüdür. Çünkü cam çabuk kırılır.
Camdan yap ılmış eşya görmek, güzel bir işe veya bekarsanız kısmete yorulur. Camın kırıldığını görmek, bir uğursuzluktan kaçınmaya işarettir.
Cam silmek veya parlatmak, eşler veya sevgililerin birbirlerini sevmeye, memur iseniz terfi almaya veya ticarette kazancın artmasına yorulur. Kirli cam huzursuzluktur.
Rüyada cam görmek aydınlığa işarettir. Rüyasında bir pencere önünde olduğunu ve camdan dışarı baktığını görmek bir yolculuğa veya bir yazlığa gitmek istediğine; pencerede camın olmadığını veya kırık olduğunu görmek, mahkemede bir davası olduğuna ve bu davanın aleyhine sonuçlanacağına; kırık bir camın parçalarını yerden topladığını görmek, halka yarar bir iş için onlara yardım edeceğine işarettir.

Cam aynı zamanda, aslı olmayan şeylere de yorumlanır. Rüyanızda pencerenize cam taktığınızı görmek, aslı olmayan bir haber alarak şaşıracağınıza delalet eder. Pencerenizin camı kırılarak parçalarının etrafa dağıldığını görmek, işittiğiniz bir yalan sözün sonradan aslı olmadığını ve olayın dedikodudan ibaret olduğunu öğreneceğinize işarettir.
dua

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski