ALLAH (C.C) ER RAKİB ismi Sırrı ve Faziletleri

Ya Rakib ismini okuyanlar yitiğini bulur, başına gelecek bela ve musibetlerden korunur. Allah'ın himayesine girer.

Sabah namazının ardından 612 defa Ya Rakib ismini zikreden Allah'ın himayesine girer.

40gün oruç tutup hergün 4440 defa Ya Rakib ismini okuyan bazı sırlara vakıf olur. Kalb gözü açılır, kuşların konuşmalarını anlar.

Çok kişinin muzdarip olduğu bir durum, işlem zor değil, bir hafta boyunca evin içinde Allahın isimlerinden olan Yar Rakib ismi 312 defa okunur ardında Allahım bu ismin hatırına bu evde bulunan büyüyü kaldır diye dua eder Allahın izniyle o evde yapılan büyü bozulur hemde bu ismi zikir ettiği için sevapta kazanır,

1) Bir eşyasını kaybeden kişi bu ism-i şerifi zikrederse, Allah-u Te'ala'nın izniyle kaybettiği şeyi bulur.

2) Bir kimse muhafaza olunmasını istediği şey üzerine bu ism-i şerifi okursa, Allah-u Te'ala'nın izniyle korunmasını istediği o şeye bir zarar gelmez.

3) Düşük tehlikesi olan cenin için bu ism-i şerif yedi kere okunursa, Allah-u Te'ala'nın izniyle düşmekten kurtulur ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

4) Sefere giden kişi, elini aile fertlerinin boynuna koyarak yedi kere bu ism-i şerifi zikrederse, Allah-u Te'ala'nın izniyle hiçbirinin başına kötü bir şey gelmez.

5) Kendisinden uzakta kaldığı herhangi bir şeyin başına bir kötülük gelmesinden korkan kişi, bu ism-i şerifi bu niyetle elli kere okursa. korktuğu durum gerçekleşmez.

6) Her gün sabah namazından sonra bu ism-i şerifi ((Ya Rakib) ~n şeklinde altı yüz on iki (612) kere zikreden kişi daima Allah-u Te'ala'nın koruması altında olur.

7) Kırk gün boyunca oruç tutup her gün bu ism-i şerifi dört bin dört yüz kırk (4440) kere okuyan kişide acayip sırlar zuhur eder. Ayrıca bu kişi büyü olan bir mekana girse. oradaki büyü bile bozulur.


(Yusuf ibni İbrôhlm. Kazôu'l-hôcôt ve teyslrü'l-mühimmôt bi zikri esmôillôhi'l-hüsnô, sh:3B; eş-Şeyh Môu'l-Ayneyn, Fôtiku'r-rotk alô Rôtikı'l-fetk, sh:330; İmôm-ı Zerruk. Şerhu Esmôillôhi'l-hüsnô, sh:74; Muhammed Şebrôvl, Fevôidü'l 'ızzi'l-esnô fı şerhi esmôillôhi'l-hüsnô, sh:55-56; Yusuf en-Nebhônl, Sa 'ôdetü'ddôreyn. sh:514; Seyyid Süleyman el-Hüseyni, Kenzü'l-havôs, 1/110-111)

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski