Hümeze Suresinin Sırrı Havası ve Faziletleri

İnsanların iftirasından kurtulmak için 21 defa okunur.

Hasetçilerin şerrinden korunmak için 21 defa okunur.

Uykusunda korkan, yatmadan önce 21 defa okursa bu derdinden kurtulur.

Bu sure, nafile ibadetlerden sonra okunmaya devam edilirse, mal ve rızkın artmasına vesiledir.

HÜMEZE süresini, yirmi bir kere okuyan gammaz ve hasetçilerin şerlerinden halas olur.

1-Bu sure gözdeki kanlanma illeti için okunursa onu izale eder. Aynı şekilde gözdeki iltihaplanmaya da okunursa şifadır.

2-Zehirlenmiş kişinin üzerine okunsa şifadır. Aynı şekilde sure-i Şerifelerin evvellerinde ki elif lam mim sad gibi harfi Şerifeler ile beraber bu sureyi yazıp su ile silerek içse zehirlenmiş kimseye şifadır.

3-Bu sureyi nafile namazlarda çok okumak malı ve rızkı ziyadeleştirir artırır.

4-Bu surenin bir özelliği de bir kişide büyü olup olmadığını anlamak için uygulanmasıdır. Şöyle ki: bir kişide büyü olup olmadığını anlamak için o kişiden 4 parmak ip alınır veya ayak başparmağından topuğa kadar iplikle ölçü alınır her ikiside olur. önce bir kağıt üzerinde o ip ölçülür ölçülen ipliği hastanın avucunun içine koyar eli kapatılır, elini sıkmasını önerir, bu sure ve aşağıda ki azimet okunur tekrar hastanın elinden o ip alınır ve daha önce ölçtüğünüz yere konulur ve bakılır eğer ip uzamışsa cin alameti kısalmışsa insan şerri (büyü, hased nazar) şayet ip aynı boydaysa cenabı haktan gelen bir rahatsızlık demektir. ipliği hastanın eline koyunca 3 defa HÜMEZE suresi ve 3 defada bu azimet okunur.

okunacak azimet: egsamtü aleyke ya meymunu ya ebanuh en tenzile adla hazal eseri ve tübeyyin ma bisahibihi minel cinni fetavvilhu ve in kane minel insi febgihi ala halihi bihaggi hazihissuratiş şerifeti elvahan elvahan el acel el acel el acel essaah essaah.

5-Hümeze suresi İnsanların yalan ve iftiralarından kurtulmak için 21 kere okunur

6-Bu sure Şura, Kaf, Kalem ve Zuhruf suresi ile beraber okunsa her türlü kem gözlerden hasetçilerin hasedinden nazardan koruyucu özelliğe sahiptir.

7-Yine bu sure Nazar ve hased için Ayetelkürsü ve amenerrasulu ve nazar ayetiyle (Kalem 51)beraber 3-5-7-11 veya 21 defa okunsa şifadır.

8- Bu sure ile de insanlara dilediğin şekilde gözükebilir ve hatta onları sıkıntıya hastalığa sokabilirsin bunlar şerre yönelik olduğundan yazmıyorum.Allahu alem bissavab.



dua

2 Yorumlar

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

  1. Sure ile nasıl kötülük yapılsın, Sure ile şer işlem yapılmaz ki

    YanıtlaSil
  2. Okursun hayır için niyet edersin şer için olanı cenabı Allah zaten naletliyor

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski