Havvası Ayetel Kürsi - İmam Ahmed El-Buni hz.

İmam Ahmed el-buni hazretleri havvası ayetel kürsi isimli risalesinde buyurdu:
Ey kardeşim bil ki: ayetel kürside allahü tealanın 5 tane ismi vardır. Her kim bu isimleri bir mekanda tek celsede hiç konuşmadan 5 ismi birden 313 defa okusa o mekana bereketler yağar, çok büyük havvaslar zuhur eder. Bu öylie bir Kibriti ahmer dir ki bunun özelliklerini saymakla bitiremeyiz. Her ne türlü dilek için okusalar hemen ol vakitte tecelli hasıl olur.
O beş isim bunlardır:
Allâh, el-hayyu, el-kayyûm, el-aliyyü, el-azȋm.
Ayetel kürsiyi merih saatinde 170 defa okusalar insanlar katında mahbub olurlar. Herkes tarafından kabul görür. Aziz olur. Her türlü belalardan kazalardan emin olur.
Eğer zuhal saatinde 170 defa okusalar devlet adamları katında kabul görür, mahlukat katında heybetli olur, muhabbetli olur.
Eğer müşteri saatinde 170 defa okusalar, bütün gam ve ederi gider, yerine ferahlık gelir. Eğer güneş saatinde 70 defa okusalar devlet adamları o kişiye musahahr olur.
Eğer zühre saatinde okusalar arkadaşları ve sevenleri o kişiye daha çok tazim ve hürmet gösterip daha çok severler.
Eğer 170 defa utarit saatinde okusalar bütün düşmanlarına galip gelir. Eğer bir kimse düşmanlık edecek olsa başına türlü türlü belalar musibetler gelir.
Eğer kamer saatinde 170 defa okusalar dünyalık işleri açılır, rızkı çoğalır. Kimseye muhtaç olmaz. Eğer bir yenecek şey üzerine 50 defa okuyup yeseler şeytanlar ve cinler o kişiye yaklaşamazlar.
Eğer ayetel kürsiyi 50 defa okuyup ardından murada uygun bir ayeti kerime okusalar maksatları muratları hasıl olur.
Eğer bir kimse Cuma namazını kılıp ardından halvet bir yere girip 17 defa okusa dileği hasıl olur.
Eğer ayetel kürsiyi her namaz ardından 17 okuyup ardındanda 3 defa inşirah suresini okusalar Allahü teala o kişiye dünyada sıkıntı yüzü göstermez. Rızkı her
gün artar.
Eğer inşirah suresinden sonrada 313 defa el-kuddûs, es-selâm, el-müʼmin, el-müheymin, el-azȋz ismi şeriflerini okusalar, bütün maksatları hasıl olur. Bütün düşmanlarına karşı zafer kazanır. İnsanların gözüne heybetli görünür.
Eğer ayetel kürsiyi 414 okusalar amma her okudukta birde rahmet ayetlerinden bir ayet okusalar Allahü tealanın rahmeti o kişide açığa çıkar. Daima Allahü
tealanın rahmetine mazhar olur.
Eğer zalim bir kimseye niyet edip ayetel kürsiyi 414 defa okusalar amma her okudukta azap ayetlerinden bir ayet okusalar o kişi Allahü tealanın gazabına düçar olur.
Her kim ayetel kürsiyi harflerinin adedince okumaya devam etse yani 315 defa veya 313 defa Allahü teala o kişiye bütün insanları ve cinleri musahhar eder.
dua


Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski