Kendini Sevdirme ve Peşinden Koşturma Duası

Bu duayı okuyan kişi çevresindekilerin gözüne çok iyi görünmeye başlar. Dua eden kişi hakkında olumsuz düşünceler azalır ve kişinin yaptığı şeyler hoş görülür. Bu dua sayesinde eşlerin muhabbeti artar, baba ile evlatlarının arası düzelir.Allah'ın izniyle....

 Allahumme sahhirli ve meyilli veczibli kulube ibadike acmaine minelinsi velcinni veczibli havatirehüm bilmahabbetiddaimetil kaimeti aladdevamilleyli vennahari ve ente mugallibulgulubi velebsari ya azizu ya gaffaru ya celilu ya cebbaru ya muinu ya settaru unsurni nasren azizen veftahli fethan mübinen vehzul aedai hizlanen kebiren.fedemmernahum tedmiren.birahmetike ya erhamerrahimin. ve selamün alelmurselin. ve hamdulillahi rabilalemin.

(Allah’ım! İnsanlardan ve cinlerden bütün kullarının kalplerini bana musahhar et, onları bana meylettir, bana yönlendir. Onların duygularını -gece-gündüz devam ettiği sürece devam eden- sürekli bir sevgiyle bana celpet / yönelt. Kalpleri ve gözleri evirip çeviren sensin. Ey izzetli Aziz, bağışlayıcı Gaffar, mehabet sahibi Celil, her şeyin üstesinden gelen / kırık kalpleri onaran Cebbar, kullarına yardım eden Muîn, kusurları örten Settar! Ne olur, bana güçlüce yardım et, bana açık bir zafer ver, düşmanlarımı büyük bir yenilgiyle perişan et, Onları “Biz onları yerle bir ettik” (ayetinde buyurduğun gibi yap)! Bütün bunları o sonsuz rahmetinle gerçekleştir, ey merhametlilerin en merhametlisi!  Allah’ın elçilerine selam olsun, Rabbu’l-âlemin olan Allah’a hamdü senalar olsun. Amin! (bu dualarımı kabul buyur!).)
dua 

Bu duanın yapılış zamanı gece yatsı namazı sonrasıdır ve dua art arda 12 defa okunmalıdır. Rabbim kabul etsin inşallah.
(Mecmuatul ahzab) 

dua


1 Yorumlar

Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
"Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski